Kundtjänst0725-638179  Vardagar 9:30-16:00 Lunch 12:00-13:00    |    Kontakta oss   |   Frakt 39kr   |   Omgående leverans  

Posters - tavlor med text och citat

Letar du efter en fin, humoristisk eller inspirerande inredningsdetalj? Här finns lösningen!  Varför inte hänga ditt favorituttryck på väggen? Eller du kanske har ett motto som du lever ditt liv efter? Nu kan du se det i skrift på väggen och inspireras varje dag! Posters med citat från kända personer kan vara både tankeväckande och roliga. Du kan också beställa en poster med ett citat eller roliga texter som du själv väljer ut. Kanske ett citat eller uttryck som är unikt för just din familj eller släkt?

  • Gör egna tavlor av posters genom att köpa till en ram
  • Byt motiv efter säsong och smak
  • Skapa en helt egen design
  • Uppmärksamma de viktiga händelserna i ditt liv med en poster!
  • Många olika färdiga motiv att välja bland
  • Flera olika färdiga texter att välja bland
  • Finns i olika storlekar och format
Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd
Visar 1-100 av totalt 127 produkter
Föregående12Nästa

Välj ett personligt citat till din poster

Vill du pryda ditt hem med något snyggt som visar vem du är? Eller vill du ge en fin gåva med personlig prägel till någon som du vill fira eller bara uppmärksamma lite extra? Här hos oss kan du köpa posters där det är du själv som bestämmer texten!  Posters med en personlig text eller ett personligt citat blir i kombination med en snygg ram fina tavlor som passar in i vilket hem som helst! Du kanske har ett speciellt ord eller en speciell mening som får dig att må bra eller påminner dig om något positivt? Det kan vara roliga texter, eller det kan till exempel vara barnens namn eller koordinaterna för en speciell plats,möjligheterna är många! Eller så kanske det bara är något som får dig att skratta? Vilken text du än väljer att ha på din poster så blir den en unik och personlig prydnad i ditt hem! Personliga tavlor som exempelvis namntavlor är också väldigt trevliga som presenter i olika sammanhang!  Du kan till exempel göra en egen texttavla med kärleksfull text som en romantisk och personlig gåva till den du älskar! Kanske kan du ta fram poeten i dig och skriva en kärleksdikt? Eller så skriver du bara en enkel kärleksförklaring!  En tavla med en egenkomponerad text passar naturligtvis också mycket bra som födelsedagspresent! Kanske det finns ett citat eller uttryck som du förknippar med jubilaren? Du kan ju också skriva en fin hyllning till födelsedagsbarnet! Hur du än väljer att göra så blir tavlan ett fint minne av födelsedagen för den som får den! Oavsett om du ska ge bort en poster till någon eller behålla den själv så gör den personligt utvalda texten att den blir något speciellt!

 

Det finns också posters med text av annat slag om man hellre vill ha det. På vissa av våra posters kan du anpassa texten så att den passar just dig. Vi har exempelvis posters som uppmärksammar viktiga händelser i ditt liv på ett snyggt sätt! I barnens rum kan du sätta upp posters med deras födelsedata på väggen och i sovrummet kan du pryda väggen med en poster som berättar när och var ni gifte er. Fina minnen förtjänar en hedersplats i hemmet! Vi har också praktiska och stilrena väggkalendrar och till barnrummet pedagogiska posters med det svenska alfabetet. En poster blir också en uppskattad present till din kärlek, din familj eller varför inte till dig själv! Vi har till och med posters som hjälper dig med frieriet! Att inreda med posters är enkelt, roligt och snyggt! Postern blir en effektfull inredningsdetalj i varje rum. Du kan exempelvis sätta upp ett recept eller en kaffeguide i köket och ett inspirerande citat i vardagsrummet. Här hittar du posters som passar till just din inredning, personlighet och smak!


checkout Till Kassan

Produkter
Kundtjänst
Övrigt