Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

Snygga och praktiska klämmor!

Visst är det frustrerande när papper och lappar ligger huller om buller! Nu kan du få ordning på dem med dessa fina klämmor! Ska du sätta upp en poster i hemmet? Här hittar du klämmor som passar perfekt till det!  Alla våra klämmor är fint designade och blir därför fina små inredningsdetaljer samtidigt som de hjälper dig att ha det snyggt och prydligt hemma! Här finns det klämmor i olika utföranden, storlekar och färger, så att du kan välja de som passar bäst för just dig och dina behov! Du beställer klämmorna här, enkelt och bekvämt!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Ett självklart tillskott till hemmakontoret!

Jobbar du hemma? Du kanske rentav har byggt upp ett eget hemmakontor där du håller till på dagarna? Det är ju mycket man behöver för att arbetet i hemmakontoret ska flyta på så bra som möjligt! En sak som stoppar upp arbetet är ju bortappade papper, de där pappren som verkar vara uppslukade av jorden precis när man behöver dem. Med dessa fina klämmor slipper du att leta papper och kan koncentrera dig på arbetet istället! Så se till att dessa klämmor inte saknas på ditt hemmakontor, köp dem nu!