Kundtjänst0725-638179 Vardagar 9:30-16:00 Lunch 12:00-13:00    |    Kontakta oss   |   Frakt 59kr - Vi bjuder på frakten över 500kr    |    2-3 dagars leveranstid på lagervaror  

Presenttips

Att ge bort en gåva eller present är ett fint sätt att visa sin uppskattning för någon. Vi har samlat fina inredningsdetaljer och bra presenter som är populära gåvor. Det funkar lika bra kolla igenom hela vårat sortiment men för dig som vill att det ska gå fort har vi valt ut några speciellt passande produkter för dig att ge bort i present till kvinna, man, dop och bröllop. Det kan vara svårt att veta vad man ska ge bort när man ska uppvakta en vän , kollega , sitt barn eller barnbarn, ,mamma , pappa eller pojkvän och flickvän. Men vi hjälper dig med tips vad som passar extra bra. Välj vem som du letar present åt så ska vi försöka hjälpa dig så det är enkelt och smidigt för dig att köpa presonliga presenter, t.ex. om du vill du överraska lite extra så finns det posters att beställa med sin egna text eller namn som gör din poster personlig, perfekt att ge bort!

Läs mer
Filtrera
Sortera efter: Senast inlagd

Här får du hjälp att hitta den perfekta presenten

Vi ger dig tips på bra presenter som kan passa vid olika tillfällen och presenttips i olika prisklasser så att det ska bli enkelt att köpa födelsdagspresent. Presenttips till alla hjärtans dag, presenter till henne, presenter till honom, presenter till bröllop. Vi har helt enkelt gjort det lite lättare att hitta den perfekta presenten. När du är bortbjuden på middag hos vänner har vi samlat våra bästa gå-bort gåvor och du kan även få tips på populära flytta hemifrån presenter som kan vara både praktiska och fina. 

Överraska dina nära och kära med vackra presenter.

Det är kul att göra någon annan glad. På room99.se kan du även hitta presenter som du kan göra personliga. Ge bort en fin poster med en speciell och personlig text eller citat. En personlig poster är mycket populär som både doppresent och bröllopspresent. Det passar även mycket bra till pappa på farsdag eller mamma på morsdag. Välkommen att kika runt bland de bästa presenttipsen!

Presenttips till födelsedagen och bra present till pojkvännen. Hos oss på Room99 vill vi att du ska finna den absolut bästa present för just det tillfället du behöver presenter för att upplevelsen för den som öppnar sin present kommer vara den bästa. Det är enkelt att handla online och vi erbjuder snabba leveranser så att du även kan lösa de mest akuta tillfällena som du kan behöva en fin gåva att ge bort.

Skulle våra presenttips trots allt kännas som en djungel så finns en sista utväg och även den ultimata lösningen för dig som behöver en present inom några minuter. Välj då ett presentkort. Vi erbjuder presentkort både som PDF som kommer till din mailadress inom några minuter och presentkort som vi skickar till dig. Välj det som är det bästa alternativet. Ett presentkort är alltid uppskattat och låter mottagaren välja det som verkligen passar. Det är också ett smart sätt när det man önskar sig är lite för dyrt för att ge bort men med ett presentkort hjälper du en bit på vägen så att mottagaren kan tillslut få det den vill ha mest av allt.

Presenter online med snabba leveranser finns på Room99.se


checkout Till Kassan

Produkter
Kundtjänst
Övrigt