Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar   |   Hämta på vårt lager i Motala  |   Om oss

Inredning.

En härlig oas utomhus

Visst är det härligt när det blir varmare och det går att vara ute mer! Utevistelsen blir extra fin om utemiljön smyckas med dekorativa, praktiska och roliga prylar! För det är ju inte bara inomhus som man vill ha det trivsamt och fint! Här hos Room99.se hittar du de perfekta prylarna för utemiljön och det är enkelt och bekvämt att beställa dem! När man är utomhus finns det ju två huvudsakliga aktiviteter som det är roligt och mysigt att ägna sig åt!  Är grillning din passion? Här finns tillbehören som gör grillningen ännu roligare! Eller är det trädgårdslanden som är dina favoritplatser i trädgården?

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans på lagervaror

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd
Visar 1-100 av totalt 109 produkter
Föregående12Nästa

Påta i trädgården

Krukor och odlingstillbehör från bland annat Ernst Kirchsteiger och Wikholm Form är exempel på de fina trädgårdsrelaterade produkter som du kan köpa här! Sedan är det bara att påta i landen med dina gröna fingrar! Att sätta upp en vacker fasadsiffra eller ett husnummer på sitt hus är ett fantastiskt bra sätt att ge huset ett exklusivt och medvetet designat intryck! Vad har du för möbler utomhus? Behöver du nya utemöbler till utesäsongen? Förnya altanen eller uteplatsen med tunga och kraftiga betongmöbler som inte blåser bort och som faktiskt klarar av att stå ute året om.

Utflykt eller uppvaktande - produkterna finns här!

Att vistas utomhus behöver ju inte betyda att man stannar i den egna trädgården. Man kanske gör en avkopplande utflykt till stranden eller har en picnic någonstans? Här finns produkterna även för de utestunderna! Du kanske känner någon som älskar att vara ute när det är varmt och skönt? Fyller den personen år snart eller ska uppmärksammas med en present av någon annan anledning? Då är det bara att titta här så hittar du snart den perfekta gåvan som garanterat blir uppskattad av mottagaren! Eller det kanske är du själv som snart ska firas och som skulle bli glad för presenter med utomhustema? Då kan du ju lämna små ledtrådar till de som ska uppvakta dig om var de kan hitta sådana produkter, nämligen här!

När det gäller den egna utemiljön så är det ju viktigt att ägna sig åt den även under de delar av året när man tillbringar mest tid inomhus. Det är ju exempelvis viktigt att inte glömma bort våra bevingade vänner! Att hänga upp en talgboll så som den är kan ju se lite tråkigt ut men här har du fint och roligt designade fågelmatare som gör talgbollen till en del av en fin prydnad!

 


checkout Till Kassan