Kundtjänst0725-638179  Vardagar 9:30-16:00 Lunch 12:00-13:00    |    Kontakta oss   |   Frakt 39kr   |   Omgående leverans  

Fasadsiffror och fasadbokstäver 

Att låta siffror och bokstäver smycka din husfasad hjälper inte bara dina gäster att hitta rätt adress, det sätter även en personlig prägel på ditt hus. Hos oss på Room99 hittar du ett stort sortiment av snygga fasadsiffror och fasadbokstäver i varierande utföranden. Välj bland ett stort antal olika storlekar, färger och typsnitt.

Våra fasadsiffror och fasadbokstäver:

  • Kan monteras på alla typer av fasader
  • Tål det nordiska klimatet
  • Tillverkas efter din beställning
  • Levereras med borrmall för en enkel montering

     

Läs mer
Sortera efter: Senast inlagd

Hussiffror och husbokstäver i snygg design

Gillar du stilrent svart eller färgglada färger som sticker ut? Vill du ha dina siffror och bokstäver med eller utan seriffer? I stora eller små storlekar?

Hos oss kan du beställa siffror och bokstäver till ditt hus helt efter eget tycke och smak.

Våra fasadsiffror och bokstäver finns i höjder mellan 200 mm till 1 200 mm och går att beställa i flera olika färger och teckensnitt. Detta ger dig möjligheten att på ett enkelt sätt sätta en personlig prägel på din husfasad.

De flesta av våra husbokstäver och fasadsiffror är tillverkade i 5 mm laserskuren, högblank akryl, men vi har även snygga fasadsiffror i betong; välj din favorit!

 

Enkel montering med borrmall

För en så enkel montering som möjligt medföljer alltid en borrmall till alla våra fasadsiffror och bokstäver, men ska du bilda en längre sifferkombination eller ett långt ord så rekommenderar vi att du även beställer en specialgjord borrmall.  Då slipper du strulet med att mäta det exakta avståndet mellan de olika siffrorna och bokstäverna. Detta är t. ex. användbart när du vill skriva ett flersiffrigt nummer med bokstäver istället för med siffror.

Här kan du beställa en specialgjord borrmall.

 

Köp fasadsiffror och fasadbokstäver online hos Room99

Välj din favorit bland våra fasadsiffror och fasadbokstäver och beställ hem. Siffrorna och bokstäverna tillverkas efter beställning och levereras klara för montering med rostfri skruv, plugg och borrmall. Vi bjuder på frakten!


checkout Till Kassan

Produkter
Kundtjänst
Övrigt