Kundtjänst0725-638179   Mån-Fre 09:30-16:00  Lunchstängt: 12:00-13:00   |   Kontakta oss   |   Frakt 39kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar   |   Om oss

Inredning.

De bästa redskapen och tillbehören till trädgården!

Vilken känsla det är att skörda det man själv har odlat, oavsett om det är blommor eller kanske något ätbart! Odling är verkligen en rolig och härlig hobby för alla och så får man ju frisk luft också! För att trädgårdsarbetet ska bli så smidigt som möjligt behöver man riktigt bra redskap och tillbehör! De hittar du här hos Room99.se! Att exempelvis ha en bra vattenkanna eller planteringsspade nära till hands gör livet i trädgården lättare! De redskap och tillbehör du köper här är dessutom alla mycket fint designade och det gör dem förstås ännu roligare att använda! Du beställer de redskap och tillbehör du vill ha här! Det går snabbt och du behöver inte åka till en trädgårdsbutik! Tillbringa den tiden i trädgården istället!

 Endast 39kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Fina presenter till alla trädgårdsintresserade!

Har du trädgårdsentusiaster i din familj eller vänkrets? Det vill säga personer som aldrig missar ett tillfälle att vara ute och pyssla med det som växer och gror!  Här hittar du heta presenttips till födelsedagarna, julen eller kanske Mors och Fars dag! Alla som gillar att påta i trädgården uppskattar att få något fint och praktiskt att använda där! Så om du vill sätta guldkant på trädgårdsvistelsen för någon du bryr dig om, satsa på dessa produkter! Eller det kanske är du själv som är känd som familjens och vänkretsens trädgårdsentusiast? Isåfall, varför inte unna dig själv dessa trädgårdsredskap och tillbehör? Eller önska dig dem av dina nära och kära när du fyller år! Eftersom produkterna på denna sida har en så snygg design är det extra festligt att ge bort eller få dem!


checkout Till Kassan

Produkter
Kundtjänst
Övrigt