Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar   |   Hämta på vårt lager i Motala  |   Om oss

Inredning.

Det bästa för bad- och strandsäsongen!

Visst är det skönt när värmen kommer och man kan tillbringa hela dagarna på stranden eller hemma i poolen! Det är väl få saker som ger en sån genuin sommarkänsla som att åka till stranden hela familjen!  Att sola, bada, äta glass och bara ha det bra tillsammans är ju verkligen mysigt och roligt! När det gäller tiden på stranden blir den extra speciell och kul med någon av de snygga uppblåsbara produkter som du hittar här! Eller varför inte fördriva tiden med ett roligt racketspel? Det hittar du också här och det blir en sysselsättning som också är nyttig efter som du ju får röra på dig när du spelar! Det är ju en del man vill ha med sig till stranden och då behöver man något bra att ha grejer i. Därför kan du också köpa en mycket fin och praktisk strandbag här! Så ladda upp med allt du behöver när stranden lockar dig!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Sätt guldkant på din pool!

Tänk så härligt det är med slappa sommardagar i poolen! Att bara ta det lugnt och njuta av vädret! Poollivet blir ännu roligare med dessa häftiga och fina produkter som är spännande och underhållande både för barnen och för dig! Vem vill inte pryda sin pool med exempelvis en fin flamingo? Gör som alla de glammiga hemmen i USA och fyll poolen med gigantiska uppblåsbara floaties! Den stora amerikanska trenden med en stor uppblåsbar svan i guld eller vitt är också ett måste! Här hittar du även dekorativ belysning till poolen! Det blir riktigt vackert när dessa lampor ligger och flyter i vattnet! Du kanske inte har en pool själv men känner någon som har det? Då hittar du de perfekta presenterna här! De blir garanterat uppskattade födelsedagspresenter till alla poolägare! Eller du kanske ger bort dem i julklapp som en föraning om kommande sommarsäsong? Förgyll din eller någon annans pool med dessa produkter! Det är här hos Room99.se du beställer dem, enkelt och bekvämt!


checkout Till Kassan