Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar   |   Hämta på vårt lager i Motala  |   Om oss

Inredning.

Fina och gedigna betongmöbler!

Visst är det härligt när solen visar sig från sin bästa sida och man kan sitta ute och ha det skönt! Då behöver man ju riktigt bra och helst också fina utemöbler att sitta på! Här har du gedigna betongmöbler i snygg och stilren design som även kan användas inomhus om du vill det. Tänk så dekorativt det blir med dessa möbler i olika nyanser av grått på din uteplats eller inne i ditt hem! Detta är handgjutna möbler som utstrålar stilmedvetenhet! Du köper dem här hos Room99.se, det är lätt och bekvämt!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Nya möbler ute eller inne!

Har det blivit dags att byta ut dina gamla utemöbler inför kommande utesäsong? De kanske är utslitna och trista? Eller är det kanske inomhus som du behöver ett eller flera nytillskott på sittmöbelfronten? Oavsett vilket så har Room99.se den perfekta lösningen för dig i form av dessa häftiga betongmöbler! De här möblerna har verkligen det där lilla extra som ger dem en speciell känsla! Så om du vill inreda din ute- eller innemiljö på bästa sätt, köp dessa möbler! Sedan är det bara att ställa dem där du känner att de passar bäst!


checkout Till Kassan