Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar   |   Hämta på vårt lager i Motala  |   Om oss

Inredning.

Bord för utomhus

Köp ditt utebord online i vår webbshop! Vi har bland annat utebord i betong som klarar att stå ute året om och i alla väder. Billig frakt på alla beställningar endast 49 kr. Betala tryggt och smidigt med Klarna Checkout. Vi har både stora och små utebord som passar för den lilla frukosten eller den stora middagsbjudningen. Ett trädgårdsbord har många användningsområden, ett litet bord fungerar bra som avlastningsbord eller att ställa ute i trädgården. Köp till lammskinn att värma sig med under tidiga våren och sena sommarkvällar.

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Klicka in vid varje produkt för leveranstid

Läs mer
Sortering: Senast inlagd

Snyggt och praktiskt till din trädgård!

Behöver du ett nytt bord till trädgården? Här hittar du det! Det är ju inte så roligt att ha ett gammalt och slitet bord i trädgården och här kan du alltså köpa ett nytt! Detta är snygga bord som verkligen blir praktiska prydnader i din trädgård! För varför ska ett trädgårdsbord stå där i trädgården bara för sin funktions skull?  Man vill ju att det ska vara fint att se på också! Beställ ditt bord här så behöver du inte åka till en affär och stå i kö! Visst vore det skönt att slippa det! Så om du vill sätta guldkant på din utemiljö, köp ett av dessa stilrena bord här hos Room99.se!


checkout Till Kassan