Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar   |   Hämta på vårt lager i Motala  |   Om oss

Inredning.

Det blir snyggt på uteplatsen med dessa boxar!

Så skönt det är att sitta ute i värmen och ha det gott! Men när det är dags att gå in, vad händer då med dynorna? Lägger du dem kanske i hög någonstans inomhus? Det är ju inte särskilt snyggt, men man vill ju inte lämna dem utomhus. Lägg istället dynorna i en av dessa boxar! Då har du dem alltid bekvämt tillgängliga på uteplatsen och behöver inte springa in för att hämta dynor! Dynorna är alltid skyddade mot väder och vind i boxarna som blir en snygg inredningsdetalj i din utemiljö! I boxarna kan du också förvara andra saker som du vill ha lätt tillgängliga när du är ute. Det kan ju lätt se lite rörigt ut när det ligger småsaker överallt på uteplatsen, men med dessa boxar slipper du röran! Dessutom behöver du aldrig fundera på var de där sakerna är! Det är enkelt att köpa boxarna här hos Room99.se! Du bara väljer den eller de boxar du vill ha och gör sedan din beställning!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Klicka in vid varje produkt för leveranstid

Läs mer
Sortering: Senast inlagd

Håll reda på sommarstugeprylarna!

Alla tycker om det härliga utelivet på sommaren! Man flyttar ju liksom ut en del av hemmet till uteplatsen då och tillbringar väldigt mycket tid där! Men många väljer ju också att flytta längre än så på sommaren, nämligen till den mysiga sommarstugan där man ju verkligen kan koppla av från allt! När säsongen börjar tar man ju med sig det som man behöver i sommarstugan och som inte finns där jämt när man åker dit. Men när man sedan sitter på sommarstugans uteplats så kanske man plötsligt saknar något som man behöver där. Så börjar man leta överallt efter det samtidigt som man försöker komma ihåg om man tog med sig saken i fråga från stan eller ej. Köp en eller flera av dessa boxar till sommarstugan så slipper du letande och eventuella onödiga bilturer tillbaka till stan!  Istället ligger allt du behöver prydligt förvarat i boxarna! Sommarstugelivet blir lättare med dessa praktiska boxar! Så skaffa dem nu!


checkout Till Kassan