Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar   |   Hämta på vårt lager i Motala  |   Om oss

Inredning.

Fina soffor och bänkar för trivseln i trädgården!

Tänk dig en dag i trädgården när vädret visar sig från en av sina bättre sidor! Man kan ju aktivera sig själv och andra på många olika sätt där! Eller så väljer man att bara ta det lugnt! För finns det något bättre än att sitta i sin trädgård och bara vara? Men man behöver ju riktigt bra möbler att sitta på, möbler som ju självklart också ska ha en snygg design. Det är precis det du hittar i denna kategori i form av fina soffor och bänkar! Du köper sofforna och bänkarna bekvämt och enkelt här hos Room99 och behöver alltså inte ta dig till en affär! Så låt dessa soffor och bänkar få komma in i din trädgård!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Klicka in vid varje produkt för leveranstid

Läs mer
Sortering: Senast inlagd

Sittmöbler för dina utomhusfester!

Är det snart dags för en mysig fest i din trädgård? Då ska du förstås plocka fram alla utemöbler så att du är redo när gästerna börjar att anlända till ditt hem! Men det kan ju faktiskt vara så att en del utemöbler har blivit slitna och helt enkelt inte är så snygga att man vill ha dem framme på festen. Om det är så för dig är det bara att ladda upp med nya utemöbler! Här har du stilrent designade soffor och bänkar som blir en succé på varje fest! Visst vore det roligt att överraska gästerna med helt nya utemöbler när du har fest? Dessa soffor och bänkar blir uppskattade av alla festgäster! Sofforna och bänkarna är också lösningen om du väntar dig mer gäster än vad du har stolar!


checkout Till Kassan