Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar   |   Hämta på vårt lager i Motala  |   Om oss

Inredning.

Pallar för utomhusbruk

Ta en paus i trädgården på snygga pallar i betong. En stadig pall som kan stå ute året om i vilket väder som helst. Pallen blåser inte bort utan står där du ställde den. Skapa en skandinavisk enkelhet med snygga betongmöbler i din trädgård. Vi skickar dina utemöbler med billig frakt endast 49 kr. Här hittar du pallar för utomhusmiljö i olika typer av material men som alla klarar av det skandinaviska vädret. Hållbara pallar som håller i flera år och som även kan avändas som ett litet bord.

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.seKlicka in vid varje produkt för leveranstid

Läs mer
Sortering: Senast inlagd

Skaffa fler sittplatser till trädgården på ett bekvämt sätt!

Har du brist på sittplatser i trädgården? Det är ett irritationsmoment i vardagen och inte minst när man ska ha fest. För vem vill egentligen rusa runt och försöka samla ihop stolar här och där när gästerna man väntar gäster? Köp en eller flera av dessa pallar så löser du det problemet! Dessa pallar är lika rätt till fredagsmyset som till födelsedagsfesten! Något som också kan vara irriterande är ju att köa i affärer när man ska köpa nya utemöbler som exempelvis dessa pallar! Det finns ju heller ingen anledning att köa när du istället kan köpa pallarna här hos Room99.se! Det är lätt och bekvämt att handla här! 


checkout Till Kassan