Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar   |   Hämta på vårt lager i Motala  |   Om oss

Inredning.

Dekorera med utomhusdekorationer!

Att dekorera sitt hus är viktigt för oss alla! Det känns fint att göra det och vi blir glada av att ha roliga och dekorativa saker omkring oss! Det som gäller inomhus gäller givetvis även när det gäller vår utemiljö! Här hittar du dekorationer som ger en krydda åt din utemiljö! Gillar du starka färger? Visst vore det fint med något riktigt färglatt i trädgården! Vi har klassiska rosa flamingos som blir ett häftigt utropstecken i utemiljön! Dessa flamingos har dessutom originaldesignen från 1957 och är tillverkade i USA, så om du vill ha garanterat genuina flamingodekorationer har du hittat helt rätt! Tänk så roligt att ha en flamingo i sin trädgård! Nu är det möjligt! Flamingon sätter garanterat ett varmt leende på läpparna på alla som ser den! Den är också självskriven när du vill ge någon en kul, snygg och annorlunda present! Du beställer din flamingo och andra utomhusdekorationer här, snabbt och smidigt!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Bra och användbara saker till utemiljön!

Det finns vissa saker som är både praktiska och fina att ha utomhus! När det är kallt vill vi alla hjälpa våra bevingade vänner på bästa sätt! Här hittar du fågelmatare som inte bara ger fåglarna det de behöver, de är också snygga detaljer i utemiljön!  Fågelmatarna är förstås också idealiska som presenter till alla fågelvänner! Så sätt upp dessa fågelmatare i din trädgård eller ge bort dem till någon annan! Sedan är det bara att titta på fågellivet! En bra och fin termometer är ju något som man också verkligen behöver!  Här kan du köpa  en mycket dekorativ termometer! Beställ den så behöver du aldrig mer fundera på hur varmt eller kallt det är ute! Alla hus har ju ett nummer och det vill man ju ha tydligt utsatt på husfasaden! Allra roligast är det ju om sifforna är snygga att se på! Vi har gjutna och fint formgivna siffror som blir en prydnad på ditt hus!


checkout Till Kassan