Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

A Little Lovely Company är märket som älskar att göra livet härligt. Med små detaljer i ditt hem som gör livet lite roligare. Med ett öga för detaljer, vacker färg och design kommer dessa unika dekorationer och accessoarer att ge ditt hem och fest en personlig stil och känsla och som kommer göra vardagen lite mer härlig.

Läs mer
Sortering: Senast inlagd

A little lovely company

Underbara produkter för lekfulla barnrum så som ljuslådor med utbytbara bokstäver för att skapa egna personliga texter. A little lovely company är inte bara kända för sina coola lightbox utan de roliga små lampor som ser ut som mjölkflaskor eller söta cookies. Underbara affischer med motiv som passar utmärkt i barnens rum. Små detaljer som man blir glad av helt enkelt är A little lovely companys filosofi. Små heminrednings prylar som gör livet lite extra härligt. En lightbox blir även perfekt som en rolig detalj i köket eller kanske i vardagsrummet. På room99.se hittar du många fina inredningsprodukter från A little lovely company och det är alltid fri frakt om du handlar för mer än 500kr och vi skickar din order inom 1-3 arbetsdagar när vi har varan på lager.