Kundtjänst: kundservice@room99.se |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar   |   Om oss

Förvaring för din trädgård eller balkong i snygg design och en kvalité som är i toppklass. Snyggaste dynboxarna på marknaden som ger din terass eller uteplats en stilren förvaringsplats perfekt för att gömma undan prylar som annars inte har en plats. Barnens leksaker eller dynorna till utemöblerna. Biohort har förvaring i flera olika storlekar och olika designs.

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Biohort

Dynboxar och förvaring för trädgården är Biohort kända för. Vackra och stilrena som passar perfekt att förvara trädgårdsdynor eller barnens leksaker i. Hållbara och med en snygg design som finns i flera olika storlekar och färger.

Kvalitets tillverkning, funktionell design och material av hög kvalitet- det är grunderna som Biohort har gjort sitt namn. Kunskap som erhållits från år av erfarenhet. I över 20 år har Biohort tillverkat högkvalitativa förvaringslösningar för trädgårdar.

Biohorts produkter är utformade för att erbjuda dig det bästa inom kvalitet, funktionalitet och säkerthet. Biohorts kunder uppskattar särskilt hållbarheten och det låga underhållet av deras förvaringslösningar. 

Material av högsta kvalitet garanterar underhållsfria produkter

Biohort använder endast de bästa material för att tillverka sina produkter. För lackade delar används galvaniserad stålplåt med ett tjockt, skyddande lager av zink av minst 150 g/m2 och extra „ugnse-maljering“ med polyamid. Detta är stålplåt från välrenommerade stålverk i Tyskland och Österrike, som även tyska lyxbilstillverkare använder i sin produktion. Med bra samvete garanterar Biohort därför en hållbarhet mot korrosion av minst 20 år.Detta förutsätter att ingen frätande eller liknade ämnen (t.ex. klor, salt, etc.) lagras i våra produkter och att det inte utsätts fär extrema miljöförhål-landen; t.ex. direkt angränsande till havet eller påverkan av vägsalt.


checkout Till Kassan

Produkter
Kundtjänst
Övrigt