Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

Ernst Kirchsteiger inredning och design

Serien Ernst är en populär serie stilrena inredningsdetaljer som är tillverkade av Färg&Form och designade av Ernst Kirchsteiger själv. Gemensamt för all inredning i denna produktserie är ett stilrent och enkelt formspråk som passar in i det skandinaviska hemmet. Välj bland mysiga filtar, muggar, krukor, ljusstakar och mycket mer.

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd
Visar 1-100 av totalt 126 produkter
Föregående12Nästa

Muggar i stengods och annan inredning med Ernst Kirchsteiger

Tv-profilen Ernst Kirchsteiger är mångas favorit tack vare de vardagsfilosofiska citat han delar med sig av. Med sina mysiga ord påminner han oss om att se det stora i det lilla och att ta till vara på stunden i vardagen. Flera av produkterna i denna kategori är prydda med några av Ernst allra populäraste citat som t.ex.:Dessa fina citat återfinns på muggar, ljusstakar, brickor, kökshanddukar, servetter, ernst ljuskrona, ernst ljusstake och flera andra inredningsdetaljer som du kan köpa online hos oss.

Perfekta presenter till den som gillar Ernst Kirchsteiger

Känner du någon som är extra förtjust i Ernst Kirchsteiger? Då passar dessa inredningsdetaljer perfekt att ge bort som present. Med en stilren design passar de in i de allra flesta hem. Glöm inte ett kort med Ernst Kirchsteiger citat, som blir pricken över i:et.