Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

Kuddar och plädar från Gripsholm

Varumärket Gripsholm står för textilprodukter av hög kvalitet. Dessa produkter blir i sin tur en viktig del av ett harmoniskt och inbjudande hem! Stilen är modern och subtil. Gripsholm har kollektioner för  sovrummet, badrummet, dukningen och för den övriga inredningen. Produkternas design är inspirerad av det skandinaviska formspråket. Det var i trakterna kring Mälaren och Gripsholms slott som idén till Gripsholm föddes. Ända sedan starten 2004 har man inriktat sig på användning av naturmaterial som bomull och linne. Gripsholm bedriver ett ständigt utvecklingsarbete och målsättningen är prisvärda produkter som samtidigt är högkvalitativa, attraktiva och intressanta. I Gripsholms bäddsortiment hittar du kompletta set med härliga påslakan och örngott! Det finns även lika fina kuddar och täcken! Du kan med andra ord skapa en sovrumsinredning som har verkligen har det lilla extra! Material som satin, percale och tvättade textilier bidrar i allra högsta grad till den känslan!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Badrumsmiljön kan också piffas upp med Gripsholms produkter!

Badrumsmiljön kan också piffas upp med Gripsholms produkter! Här finns nämligen handdukarna och handtvålen som blir fullträffar i varje badrum! När man ska äta en måltid vill man ju duka fint, oavsett om det rör sig om en vardagslunch eller en fin middagsbjudning! Gripsholm har textilierna som bidrar till den perfekta dukningen! Du hittar också kökshandduk och disktrasa som förgyller även de tråkigare sysslorna i köket! Gripsholms produkter kan bli en naturlig del även av husets övriga inredning. En vacker kudde eller pläd i exempelvis vardagsrumssoffan kan ju göra stor skillnad! Tanken med Gripsholms inredningsprodukter är att de ska kunna kombineras till en harmonisk helhet i ditt hem, detta tack vare sina subtila och moderna färger, mönster och detaljer. Gripsholms vision är att alltid överträffa sina kunders förväntningar!

Härliga produkter från ett ansvarsfullt företag!

Gripsholm vill ta ansvar för hållbarhet och miljö i alla led! Det handlar alltså om ett både socialt och miljömässigt ansvar. Gripsholm är ett produktområde i företaget Springhill Textile AB med säte i Helsingborg. Springhill Textile AB har en egen uppförandekod som regelbundet förnyas för att utveckla företagets sociala ansvar i hela leverantörskedjan. Företaget är sedan 2007 medlem i BSCI, Business Social Initiative, ett europeiskt initiativ för att åstadkomma bättre arbetsförhållanden. BSCI:s uppförandekod bygger på FN:s barnkonvention och dess konvention om mänskliga rättigheter. Den bygger också på International Labour Organisations kärnkonventioner samt på respektive lands lagstiftning. Allt detta handlar bland annat om rätten att organisera sig fackligt, att lönen är skälig, att barnarbete inte får förekomma, att arbetet är säkert samt att leverantören tar hänsyn till miljöskyddsaspekter. Springhill använder sig både av lokala granskare och gör egna kontroller hos sina leverantörer. Målsättningen att bedriva en hållbar verksamhet märks också på företagets vilja att använda transportsätt som belastar miljön mindre. Företaget är också måna om att minska skadliga kemikalier. Av denna anledning följer de utvecklingsarbetet med EU:s kemikalielagstiftning, REACH och kontrollerar att de följer denna lagstiftning. Gripsholmprodukterna är alltså inte bara bra och fina för ditt hem, de görs av ett företag som verkligen värnar om människor och miljö! Så smycka ditt hem med Gripsholms produkter! Du köper produkterna dem här hos Room99.se!