Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala -  OBS! Ingen butiksförsäljning  |   Om oss

Inredning.

Kuddar och kuddfodral från Jakobsdals

Jakobsdals historia sträcker sig en bit tillbaka i tiden, för det var nämligen 1910 som Jakobsdals kamgarnsspinneri startades. Verksamheten handlade då om att förvandla vackra garner till vackra tyger. Idag är Jakobsdals ett varumärke ägt av Home of Textile Scandinavia AB och känslan för kvalitet och kunskaperna från förr finns kvar i varumärket. Jakobsdals finns idag i Dalsjöfors, ett stenkast från Borås. Här hos Room99.se hittar du deras läckra och vackra kuddar och kuddfodral och det är smidigt och lätt att handla här! De häftiga produkterna från Jakobsdals är inspirerade av New York, Milano, Paris, kultur , historia och kreativitet. Jakobsdals mönster är härligt prunkande, blommande och gärna taktila! Det är en rolig blandning av ljust, mörkt, tunt och kraftigt.

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Perfekta tillskott till din inredning!

Tycker du att något saknas i din inredning, det där lilla extra som skulle göra den extra speciell?  Då ska du titta på Jakobsdals kuddar och kuddfodral! Dessa  produkter blir garanterat dekorativa blickfång i ditt hem! Den mycket välgjorda designen ger kuddarna och kuddfodralen en lyxig och stilfull känsla! Tänk till exempel så snyggt det blir i vardagsrumssoffan med några av dessa kuddar eller kuddfodral! Välj de produkter som passar din inredning och din smak bäst! Oavsett om du vill ha färgsprakande kuddar och kuddfodral eller föredrar något mer lite mer nedtonat så har Jakobsdal den rätta produkten för dig! Jakobsdals står för kvalitet!