Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

Kids Concept leksaker och inredning

Hemmet och livet med barnen är utgångspunkten när Kids Concept designar sina produktserier. Deras produkter är framtagna för att kunderna på ett enkelt sätt med dem ska kunna skapa ett barnrum eller en stimulerande lekyta i delar av hemmet. Kids Concept vill vara med och skapa förutsättningar för att barnens fantasi ska få en naturlig plats i alla hem. Familjen, barnen och hemmet prioriteras högt i deras tänkande!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd
Visar 101-174 av totalt 174 produkter

Kvalitet, säkerhet och ansvar är det viktigaste för Kids Concept

Sedan 2007 finns EU:s kemikalielag REACH. Den innebär att importörer måste ha kontroll på vilka ämnen som är förbjudna och ska fasas ut. Kids Concept har försett sina leverantörer med ett verktyg för att fokusera på de för de kemikalier som den leverantören tillverkar, detta efter som Kids Concept vill vara säkra på att REACH efterföljs. Man har dessutom en anställd konsult som bland annat arbetar med att försäkra sig om att REACH genomsyrar alla delar av Kids Concepts produktion. Alla leverantörer till Kids Concept måste signera en uppförandekod med utgångspunkt i FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna, FN:s konvention om barnens rättigheter samt ILO (International Labour Organisation) konventioner om arbetsvillkor och rättigheter i arbetslivet. Anledningen till detta är att arbetsmiljön och arbetsvillkoren hos leverantörerna är högt prioriterade av Kids Concept. Som kund kan du vara säker på att alla deras produkter är tillverkade, testade och godkända enligt gällande regelverk. Här hos Room99.se hittar du Kids Concepts produkter och i deras breda sortiment finns det spel, mattor, leksaker m.m! När det kommer nya produkter från Kids Concept kan du alltid se dem här!

Kids Concepts produkter är framtagna för att barn skall få vara barn

När Kids Concept grundades var det utifrån en stark vilja att göra produkter för att "Barn skall få vara barn". De ska inte vara små vuxna! Det är viktigt för Kids Concept att leksakerna stimulerar till lekglädje. Leken är viktig för att barn ska utvecklas och genom leken skapas trygga barn som mår bra! Kids Concept älskar färg och form och alla Kids Concepts produkter är egendesignade. Med Kids Concepts inredningsdetaljer blir barnrummet en fin och lugn miljö! Företagets sortiment och leksaker ingår alla i ett genomtänkt tema som är avsett att stimulera till en pedagogisk och harmonisk uppväxt. Kids Concept har ett naturligt miljöengagemang och de ser hållbarhet som en självklar del i allt de gör. Faktum är att redan när en ny produkt ska designas hos Kids Concept så går funktion och hållbarhet hand i hand! Ett mål för företaget är att belasta miljön så lite som möjligt. Man besöker sina fabriker regelbundet och är måna om att ha en samsyn med fabrikerna vad gäller att arbeta med miljöfrågor, funktion och hög kvalitet.