Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala  |   Om oss

Inredning.

Klinta Doftljus

Den framgångsrika och Londonbaserade fastighetsmäklaren Lisa Stevens hade en stark längtan hem till Klinta i Skåne och hon valde att följa den känslan tillsammans med sin familj. Hennes föräldrar drev en handelsträdgård med ekologiska odlingar och när hon väl hade kommit hem kom hon på idén att öppna en inredningsbutik där. Hon tyckte att det vore roligt om besökarna kunde köpa med sig en souvenir och tillsammans med en god vän i England så skapades hennes egna doftljus. Lisa Stevens var mycket noga med vilka ingredienser man använde i tillverkningen av doftljusen. Oljorna skulle vara såväl förnyelsebara som naturliga. De skulle rentav vara så milda att de kunde användas som kroppsolja!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Sortering: Senast inlagd

Inga onödiga tillsatser används i Klintas doftljus

Det fanns många aspekter att ta hänsyn till när doftljusen skulle produceras, såsom möjligheter till återbruk,hållbarhet, påverkan på miljön samt tilltalande design. Något som var mycket viktigt för Lisa Stevens var också att inga onödiga tillsatser skulle användas vid tillverkningen och tappningen av massan som skulle bli doftljusen skulle ske manuellt. Tanken var att ge en hantverkskänsla och känsla av kvalitet åt varje ljus. Doftljusens dofter inspirerades av omgivningen i Klinta. Man återskapade dofter från exempelvis trädgårdarna, blomsterängar, skogen och sjön. Framgången lät inte vänta på sig, ryktet spred sig mer och mer, och idag finns Klintas produkter i hela världen!  Hantverk och kvalitet är dock fortfarande målsättningarna för Klinta. Då som nu ska den som använder produkterna "få uppleva en liten bit av Klinta"!

Naturligt och lyxigt!

Klinta handlar om handplockade och naturliga dofter vilka blandas med olja som är ren, näringsrik och vacker. I Klintas sortiment ingår bland annat massage- och doftljus, doftpinnar, tvålar och oljor. Du köper Klintas produkter här hos Room99.se! Här har vi bland annat flera mycket fina presentaskar med spännande produkter! Så om du letar efter mysiga och lyxiga gåvor i fin design som därmed är färdiga att ge bort har du med andra ord mycket bra tips här! Massage- och doftljusen från Klinta är veganska produkter av plantoljor och vax från förnyelsebara källor  och faktum är att de egentligen inte är vanliga ljus. I själva verket är det fråga om massageolja som ser ut och beter sig som ett doftljus. Ljuset brinner med jämn och vacker låga och utan sot! Ljuset kan dessutom tändas och släckas obegränsat antal gånger. Man tänder ljuset och efter ett litet tag kan man använda ljusets olja för massage av sig själv eller någon annan. Ljusen består faktiskt bara av 4 komponenter, nämligen parfym och tre olika oljor. Inga konserveringsämnen eller färgämnen alltså! Parfymen är antingen doftolja eller eterisk olja. Dessa oljor är inte testade på djur. De tre andra oljorna i produkten är sojavax, palmolja och rapsolja. Veken är gjord av obehandlad bomull. Doft- och massageljusen är även de mycket fina presenter! Det är ju gåvor som verkligen ger mottagaren många stunder av avkoppling! Dessutom sitter ju ljusen i stilrena glasburkar och är förpackade i snygga askar. Att handla här hos Room99 är lika enkelt som bekvämt!