Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala  |   Om oss

Inredning.

Lakrids by Johan Bülow

Danske Johan Bülow kommer från en entreprenörsfamilj. Han hade alltid haft en önskan att skapa något speciellt. Dessutom är han passionerat intresserad av lakrits och ansåg att detta mycket goda borde tas på mer allvar. Bülow la ner mycket tid på att lära sig hantverket den hårda vägen och 2007 lagade han till, rullade ut och skar upp sin första färdiga produkt. Den 7 juli 2007 öppnade den första Lakrids by Johan Bülow -butiken i Svaneke på Bornholm. All lakrits skulle kokas i butiken och man skulle också se till att doften skulle kunna kännas på 100 meters avstånd. Detta lockade till sig kunderna till den grad att allting i butiken såldes ut på två timmar! Den siste kunden köpte faktiskt skålen med smakprover!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Sortering: Senast inlagd

Täcka lakritsen med choklad

2008 senare valde Johan Bülow att hyra en fabrik i Taastrup. Där installerade han en lakritsmaskin som han hade köpt. I denna fabrik skapades Lakrids No.1, No.2 , No.3 och No.4. 2009 utvecklade Bülow tillsammans med fabrikens produktionschef Tage en idé om att täcka lakritsen med choklad. Detta ansågs vara en omöjlighet och idén blev utskrattad av kritiker, men produkten Lakrids A blev snart verklighet. 2017 kunde Lakrids by Johan Bülow fira 10 år som företag. Företagets målsättning är att sprida kärleken till lakrits över hela världen, och det handlar inte enbart om den vanliga söt- och saltlakritsen. Lakrits kan ju faktiskt användas som krydda och då kan man få ut ett helt spektrum av smakupplevelser!

Smarriga läckerheter till dig själv eller som present till någon!

Lakrids by Johan Bülow har ett brett sortiment av smarriga lakritsprodukter! Här finns det givetvis söt lakrits och trots sin sötma har den en kraftfullhet i sig. Den har dessutom en gnutta anis i sig!  Lika självklar är förstås den salta lakritsen vars häftigt explosiva smak kan få dig att associera till bland annat hav och tjära!   Det finns även lakrits med olika andra smaksättningar, fruktiga eller smakstarka! Lakrits med olika läckra överdrag hittar du också i Johan Bülows sortiment. Överdragen är exempelvis choklad och lakritspulver, vit choklad och passionsfrukt eller mörk choklad och kaffe! Lakrids by Johan Bülow gör också specialutgåvor med alldeles speciella överdrag och smaksättningar! Så om du är ute efter något extra speciellt är de produkterna verkligen något för dig! Dessutom erbjuder Lakrids by Johan Bülow olika typer av lakritspulver och lakritssirap till matlagningen och bakningen! Tänk så kul och spännande att använda dessa produkter i köket! Lakritsen ligger i fina burkar som alltså med fördel kan stå framme i hemmet! Smaskiga godsaker är ju en uppskattad gåva i alla sammanhang och Lakrids by Johan Bülow har de perfekta presentlösningarna för dig! I sortimentet finns det nämligen  olika typer av fina och festliga presentförpackningar med lakrits att ge bort till någon som du vill ge något riktigt gott! Det finns också julkalendrar som blir en säker succé i advent! Det är här hos Room99.se som du köper läckra godsaker från Lakrids by Johan Bülow!