Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

Leila's General Store

Företaget Leila's General Store grundades 2011 av den välkända tv-kocken, programledaren och författaren Leila Lindholm och hennes livspartner Mårten Elensky. Det är med andra ord ett familjeföretag! Leila Lindholms starkaste drivkraft har alltid varit hennes unika förmåga att inspirera människor och att skapa livfulla miljöer på ett personligt vis. Hennes fokus är alltid matupplevelsen som helhet.

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Det blir roligare i köket Leilas köksprodukter

När det handlar om Leilas egna produkter handlar utvecklingen av dem alltid om att kombinera funktion, hög kvalitet och hållbarhet med en unik och karaktäristisk design! I Leilas egna produktsortiment ingår bland annat köksredskap av silikon, något som var nytt och banbrytande då företaget Leila's General Store lanserades. Dessutom har man emaljprodukter, något som då inte hade förekommit sedan 50-talet! Leilas professionella erfarenheter som kock och hennes erfarenheter av att vara småbarnsförälder är alltid utgångspunkten för idéerna till hennes egna produkter. Det blir roligare i köket med rätt redskap och dessutom lättare att lyckas med det man ska göra där. Det är alltså ovärderligt med riktigt bra och hållbara köksredskap! I Leilas eget produktsortiment finns idag förutom de redan nämnda silikonredskapen och emaljprodukterna keramik i härliga pastellfärger och rostfria köksredskap. Dessutom finns det vackra, tåliga och delvis ekologiska textilier för köket och hemmet! Du köper Leilas produkter här hos Room99.se! 

Miljövänliga, slitstarka och fina produkter!

Leila's General Store försöker i största möjliga mån göra medvetna produktionsval med hänsyn till både människa och miljö. Företaget vill göra det enkelt för kunderna att välja miljövänliga produkter och med andra ord handla hållbart. Men matglädjen och inspirationen tummar man aldrig på! Leila's General Store strävar efter att ständigt uppdatera sortimentet med nya och hållbara material. Produkterna ska vara mycket tåliga och kunna användas i generationer framöver. Leila´s Food Collection är noga utvalda popcorn, tryfflar, kryddor och smaksättare för matlagning och bakning.  Dessa produkter är paketerade i vackra förpackningar som Leila Lindholm själv har designat. Därför kan de med fördel stå framme på köksbordet eller i kryddhyllan. Produkterna är också perfekta att ge bort som gå-bort-presenter!