Kundtjänstkundservice@room99.se |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1- 4 dagar   |   Om oss
Art: 102537

Kryddblandning BBQ Spice

89 kr
stockstatus Finns i lagret
stockstatus Finns ej i lagret
stockstatus .
 Lägg i varukorg
stockstatus Finns ej i lagret

Marockansk BBQ Spice

Marockansk BBQ Spice Rub är en smakrik kryddblandning med ursprung från det nordafrikanska köket, där rökt paprika, kummin och örtig persilja blandas upp med vitlök och sälta. Kryddblandningen passar perfekt till kött, speciellt lamm. Den passar lika bra till kyckling och är även otroligt god till rostade grönsaker och potatis. Använd blandningen antingen i form av en glaze att pensla på direkt under grillningen, som en marinad, rub eller i en god sås. Blanda upp kryddblandningen med olivolja, vinäger, creme fraiche, yoghurt eller använd den precis som den är – hur du gör beror på vad du är sugen på!

  • Ingredienser: Rosmarin, persilja, rökt paprika, kummin, vitlök, pyramidsalt
  • Vikt: 70g

Leila’s Food Collection

Består av noga utvalda kryddor och smaksättare för såväl matlagning som bakning. De rena kryddorna och högkvalitativa kryddblandningarna paketeras i en enkel och stilren transparent burk som gör det enkelt att se vilken krydda det är utan att behöva öppna locket. Leilas kryddburkar är så fina att de kan stå framme på köksbänken eller kryddhyllan! Kryddburkarna är även en uppskattad gå-bort-present! Välj och vraka mellan alla olika varianter – kanske hittar du en ny favorit?

Läs mer

Inred med fri frakt Frakt 49kr Homestyling med trygga betalningar Trygga betalningar Posters med 30 dagar oppet kop Vi skickar inom 1-4 dagar 

 

Produkter
Kundtjänst
Övrigt