Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala -  OBS! Ingen butiksförsäljning  |   Om oss

Inredning.

Varumärket Lillagunga

Lillagunga är en spännande nyhet på den finska designmarknaden som tillverkar designgungor och gymnastikringar i trä för alla åldrar. Deras passion är designprodukter av hög kvalitet som är gjorda med omsorg och därför tillverkas alla produkter från Lillagunga i Finland. Lillagunga består av tre trägungor, Toddler, Classic och Grand och har nyligen kompletterats med Lillagunga Rings. Alla produkter kommer i antingen vitmålad björk eller oljebehandlad ek som man matchas med ett brett utbud av repfärger för att passa din smak och stil. Tack vare Lillagungas patenterade replåskonstruktion kan du justera höjden på Lillagungas produkter enkelt och säkert. 

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Sortering: Senast inlagd

Lillagunga på Room99

Lillagunga är ett Helsingforsbaserat företag som grundades i maj 2013 och som tillverkar designade gungor och gymnastikringar i trä för alla åldrar. Deras historia går dock tillbaka till 2010 då Lillagungas grundare Anton Stenfors inte kunde hitta en stilfull kvalitetsgunga när han skulle köpa en till sina två söner. Stenfors bestämde sig då för att själv tillverka en gunga och skapade sålunda den första versionen av Lillagunga Classic-gungan. Då han gjorde en noggrann marknadsundersökning insåg han att det är många familjer som behöver funktionella och tilltalande gungor och så småningom grundade han alltså Lillagunga. Samma år som företaget grundades, 2013, vann Lillagunga Classic Interior Design Reporters tävling för omsorgsfullt gjorda designprodukter som passar in i människors vardagsliv. 2014 kom Lillagunga Grand för äldre barn och vuxna och 2015 kom Lillagunga Toddler. Den sistnämnda gungan presenterades på Helsinki Design Week med omedelbar framgång. Lillagunga har alltså gungor för alla åldrar i sitt sortiment!  Strax innan julen 2015 kom så Lillagunga Rings, fina gymnastikringar i trä!    Företagets passion är designprodukter av hög kvalitet som är gjorda med omsorg. Med sina produkter vill Lillagunga ge människor en känsla av glädje och förundran! Här hos Room99.se hittar och köper du enkelt och bekvämt Lillagungas tre trägungor, Toddler, Classic och Grand och gymnastikringarna Lillagunga Rings. Classic- och Grandgungorna finns i vitmålad björk eller oljebehandlad ek och du kan välja mellan ett brett utbud av färger på repen. Toddlergungan finns enbart i vitmålad björk och med svarta rep. Dessa färger gäller även för Lillagunga Rings. Även där är alltså repen svarta och i det fallet är det ringarna som är vitmålade. Tack vare Lillagungas patenterade replåskonstruktion kan du justera höjden på Lillagungas produkter enkelt och säkert.