Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala -  OBS! Ingen butiksförsäljning  |   Om oss

Inredning.

Mr Maria

Mr Maria är en holländsk designstudio som finns i Amsterdam och som grundades av Jannes Hak och Lennart Bosker. Företaget är stolta över att vara ett varumärke som har byggt upp en produktlinje baserad på oskuldsfullhet. Med denna filosofi i åtanke fokuserar de på design som först och främst är ren, rofylld och varm. Mr Maria skapar produkter som märks och som utstrålar trygghet. För att skapa denna trygghetskänsla är Mr Marias produkter medvetet återhållsamma i sitt färgval och de är designade med en betoning på den skönhet i det enkla som skapas av eleganta och klassiska linjer. Produkterna har en naturlig plats hos alla familjer, oavsett om de hamnar i vardagsrummet eller i barnens rum.

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Sortering: Senast inlagd

Produkter skapas med kärlek 

Mr Marias vision är att skapa produkter med kärlek för ett kärleksfullt hem! Företaget tror starkt på ansvarsfull design och produkter som görs på ett ansvarsfullt sätt. Detta yttrar sig bland annat i att man tar hänsyn till produktens känslomässiga värden redan tidigt i designfasen. De strävar alltid efter att skapa en känslomässig relation mellan sina produkter och sina kunder. För att skapa dessa emotionella band skapar de produkter som sprider glädje och lockar till skratt överallt! Företaget vill på detta sätt få fram produkter som kunden får en långvarig relation till. En del i detta är också produkternas tidlösa karaktär, vilket gör att de kan stå i hemmet i åratal. Mr Maria ser det dessutom som en plikt att välja slitstarka material till sina produkter. Materialen ska också vara miljömässigt hållbara. Man lägger också ner mycket kraft på att utforska och investera i mer effektiva produktions- och distributionssätt.

Kaninen Miffy och björnen Brown som dekorativa och roliga lampor!

Dick Bruna (1927-2017) var en holländsk konstnär som skapade den berömda kaninen Miffy, eller Nijntje som hon heter på originalspråket. Originalnamnet kommer från ordet "konijntje" som helt enkelt betyder "liten kanin". Miffy är ett namn som inte betyder någonting utan som kaninen fick för att det skulle vara lättare att uttala för personer i andra länder och för att skapa ett gemensamt namn eftersom det finns så många olika ord för "kanin" på olika språk i världen. Bruna var förutom konstnär bland annat även barnboksförfattare. Miffy är hans helt klart mest populära figur och den figur han skrivit och illustrerat mest böcker om, totalt mer än 30 stycken. Dick Bruna ritade Miffyfiguren för första gången 1955 och hon var inspirerad av en verklig vit liten kanin som Dick Bruna såg under en semesterresa. När Bruna så småningom började att rita kaninen föredrog han att rita den i klänning snarare än i byxor, därför blev kaninen en hona! Nu kan den älskade karaktären komma hem till dig i form av en mycket fin lampa designad av Mr Maria med Dick Brunas figur som förlaga! Du köper lampan här hos Room99.se! Tänk så fint och mysigt det blir när kaninen Miffy lyser för dig och dina barn! Den vackra och söta designen gör att den är en mycket dekorativ prydnad även när den inte är tänd! Här hos Room99.se hittar du även björnlampan Brown från Mr Maria. Björnen Brown är från början en av många figurer skapade för meddelandeappen Line. Denna app kom 2011 och skapades av Line Corporation, ett japanskt dotterbolag till ett stort sydkoreanskt sökmotorföretag. Personen som skapade Brown och de andra figurerna i appen heter Kang Byeongmok och är även känd som "Mogi". Figurerna har sedan använts i olika typer av produkter, exempelvis har de blivit karaktärer i animerade kortfilmer. Den roliga och gulliga lampversionen av figuren Brown blir ett perfekt tillskott till barnens rum! Den har ett stämningsfullt ljus och precis som Miffylampan är den mycket fin att se på även när den inte är tänd!