Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

Lampor från PR Home

Företaget PR Home, som finns i Borås, grundades 1983 och redan från start hade man den uttalade målsättningen att skapa ett väl genomtänkt sortiment. På den tiden fokuserade man på bilder och ramar och samarbetade därför med många kända konstnärer. Idag är PR Home framför allt inriktat på belysning för hemmet och är en av Skandinaviens största leverantörer av designad hembelysning i olika former. De har dock även andra saker till heminredningen i sitt sortiment. Företaget har en passion för produktutveckling, färg och form! De anser att förutsättningarna för utvecklandet och förnyandet av sortimentet är en genuin känsla för det traditionella och en lyhördhet för vad som ligger i tiden.  Deras tanke om belysning är att den förutom sin praktiska funktion även ska vara dekorativ och spännande att se på. Allt detta märks verkligen på deras produkter som alla är mycket fina och har det där lilla extra! De är verkligen ett måste för alla som vill inreda med stilrena och stilsäkra föremål med en exklusiv känsla! PR Homes produkter är dessutom utmärkta presenttips till alla gåvotillfällen för den som vill ge bort något garanterat speciellt som mottagaren kommer få mycket nytta och glädje av!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Lysande produkter till ditt hem!

Du kanske har tröttnat på belysningen därhemma? Vill du att din belysning ska vara speciell och bli ett effektfullt blickfång i inredningen? PR Homes belysningsprodukter uppfyller de kriterierna med råge och här hos Room99.se köper du dem enkelt och smidigt! Belysning kan ju vara många olika saker och i PR Homes stora sortiment finner du allt ifrån lampor till ljusstakar, allt i PR Homes dekorativa och läckra design och höga kvalité!  Dessutom till bra priser! När det gäller lampor spelar det ingen roll om du letar efter en kökslampa eller en lampa till vardagsrummet, de finns här! Dessutom finns det lampor för tak, fönster, väggar och bord! Så var i rummet du än behöver belysning kan du köpa den här! Den stilmässiga variationen är också stor så det är lätt att hitta något som passar in i just din bostad! Vill du ha något annat än en vanliga lampa? Här finns det annorlunda och snygg belysning som exempelvis ljusboxar och ljustavlor! Elektrisk belysning i all ära, men det är ju fint och stämningsfullt att tända ett ljus och här finns ljusstakarna som gör den stunden extra högtidlig och mysig! Det är viktigt med bra ljuskällor, men det finns ju ingen anledning till att de ska vara tråkiga när resten av sortimentet är så fint! I PR Homes sortiment här hos Room99,se hittar du fina, häftiga och roliga LED-lampor och vi har också en fin lyktlampa.