Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

Presenter från Sagaform!

Visst är det roligt och mysigt med presenter, oavsett om man är givare eller mottagare av gåvan! Sagaform är ett företag för dig som vill ge bort en present som har det där lilla extra! I över 20 år har Sagaform bidragit till att skapa goda och kärleksfulla relationer. Detta har de gjort genom att erbjuda noga utvalda, prisvärda och väldesignade presenter! För att skapa roliga och nyskapande presenter samarbetar Sagaform med en rad av  Sveriges främsta formgivare! Det är skickliga kreatörer som är väl insatta i varumärkets kärnvärden och som alltid håller koll på heminredningstrender och livsstilar.

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Uppskattade gåvor för matlagningen och måltiden!

Att äta tillsammans har sedan tidernas begynnelse varit ett sätt att bygga starka relationer. Samma sak gäller för traditionen att ge varandra gåvor och presenter. Sagaform har sedan starten kombinerat dessa två fina traditioner genom att erbjuda ett sortiment av produkter för köket och det dukade bordet, produkter som enkelt löser alla sorters presentbehov! Det är ju trots allt en typ av produkter som alla behöver och de fina designen gör att produkterna har en känsla av lyx och exklusivitet! Och den känslan är ju mycket viktig när någon ska uppvaktas med en present! Ska du ge någon en gåva men vet inte vad du ska ge? Här finns det många härliga presentförslag som gör det lättare för dig som presentgivare! Sagaforms whiskeyglas är exempelvis alltid lika trevliga att ge bort och att få. Sagaforms vattenflaska är också populär! Produkterna från Sagaform är faktiskt överhuvudtaget mycket uppskattade både som födelsedags- och företagsgåvor!

Så om det är någon på jobbet som ska avtackas är Sagaforms produkter alltid ett hett tips till den som ansvarar för det! Dessa produkter gör avtackningen extra högtidlig och minnesvärd! Du köper Sagaforms produkter här hos Room99.se!

Hållbarheten är viktig för Sagaform

För Sagaform är hållbarhet mycket viktigt och man tar ansvar för hur verksamheten påverkar människa och miljö. Företaget arbetar med förbättrade arbetsvillkor i produktionsländer och bedriver också ett progressivt kemikaliearbete. Dessutom håller de på med att effektivisera transporter och logistik. Samtliga Sagaform-presenter levereras i snygga förpackningar som är lika roliga att ge bort som att få. Det är ju för övrigt aldrig fel att unna sig själv något fint, så varför inte köpa en Sagaformprodukt till dig själv? Sagaforms produkter är prylar som passar in hemma hos de flesta. Antingen blir de ett tillskott till det man redan har eller så har de en funktion som man kanske inte ens visste att man skulle ha stor glädje av!