Kundtjänst0725-638179  Vardagar 9:30-16:00 Lunch 12:00-13:00   |   Kontakta oss   |   Frakt 39kr   |   Omgående leverans   |   Om oss

Sagaform Presenter

I över 20 år har Sagaform bidragit till att skapa goda och kärleksfulla relationer. Detta genom att erbjuda, noga utvalda, prisvärda och väldesignade presenter. Allt i snygga förpackningar som är lika roliga att ge bort som att få. Eller att bara köpa till sig själv.

Sagaform erbjuder presenten med det där lilla extra. Det som gör att den passar hemma hos de flesta genom att komplettera det man redan har eller har en funktion man kanske inte ens visste att man skulle ha stor glädje av.

Att äta tillsammans har, precis som att ge varandra gåvor och presenter, sedan tidernas begynnelse varit ett sätt att bygga starka relationer. Sagaform har sedan starten kombinerat dessa två fina traditioner genom att erbjuda ett sortiment av produkter för köket och det dukade bordet.

Sagaform presenter köper du på room99.seBillig frakt, endast 39kr

Inredning på room99.se Omgående leverans

Inredning och presenter från Sagaform.

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Sagaform | Gåvans kraft

Att äta tillsammans har, precis som att ge varandra gåvor och presenter, sedan tidernas begynnelse varit ett sätt att bygga starka relationer. Sagaform har sedan starten kombinerat dessa två fina traditioner genom att erbjuda ett sortiment av produkter för köket och det dukade bordet som enkelt löser alla sorters presentbehov.

Många härliga förslag till presenter: sagaform whiskeyglas är en alltid lika trevlig present att ge och att få. Eller sagaform vattenflaska är också populär. Sagaforms presenter kommer i snygga presenförpackningar färdiga att ge bort.

För att skapa lustfyllda och innovativa kvalitetsprodukter samarbetar Sagaform med Sveriges främsta formgivare. Duktiga kreatörer som är väl insatta i varumärkets kärnvärden och som alltid håller koll på heminredningstrender och livsstilar.

Sagaforms produkterna är mycket populära både som födelsedags- och företagsgåvor. 


checkout Till Kassan

Produkter
Kundtjänst
Övrigt