Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala -  OBS! Ingen butiksförsäljning  |   Om oss

Från ljumma sommarkvällar till vindpinade novemberdagar, över sedan länge vilt upptrampande slingrande stigar och vidsträckta hagar. Här ger mörker vika för ljus när våren gör entré. Och kyla ersätter värme för en kort period. När färger skiftar och ljud förändras föds dagligen inspiration till nya produkter och kollektioner.

Shepherd har lärt sig älska och uppskatta vår natur och vad den kan ge oss. Den minner oss om de många användningsområden och egenskaper som fårskinn och ull har. Ett material som använts och uppskattas genom årtusenden. Särskilt här i Skandinavien där vi formas och styrs så starkt av våra årstider. En känsla eller en doft kan man försöka beskriva, men för att förstå behöver den alltid upplevas. Och det är precis det som produkterna från Shepherd och äkta fårskinn handlar om. 100 % upplevelse. Positiva varma känslor av välbehag och trygghet skapar plats för välmående och harmoni från naturen ända in i våra vackra hem. Ingen dag, inget fårskinn, ingen produkt är exakt den andra lik. Och det är för oss vad naturlig svensk kvalitet är. Därför låter vi naturen färga av sig, påverka och inspirera oss. Det är härifrån vi hämtar vår energi och all inspiration – direkt från vår natur.

Välj Din favorit från Sheperd nedan.

 

Två vita lampskärmar från Eos.

Läs mer
Sortering: Senast inlagd